Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a declarat agentiei NewsIn ca meciul cu Steaua este decisiv pentru Rapid, deoarece in functie de rezultatul lui se va putea spune daca giulestenii conteaza sau nu in lupta pentru titlu.
"Rapidul usor, usor, isi intra in ritm si a ajuns la doua puncte de locul 3. Daca vor reusi o victorie contra Stelei, putem spune ca au intrat in lupta pentru titlu, si cu siguranta din punct de vedere fizic si valoric vor creste foarte mult. Pentru ei este important meciul cu Steaua, daca vor reusi victoria, vor iesi din acea pasa proasta, daca nu, vor trebui sa lupte in continuare. Da, se poate spune ca e un meci crucial pentru Rapid", a spus Piturca.

Partida Rapid-Steaua, din etapa a 14-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 21:30, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu. In etapa precedenta, Rapid s-a impus, pe teren propriu, in fata Gloriei Buzau si s-a apropiat la doua puncte de ocupanta locului 3 in Liga I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.