Portarul Dani Coman a declarat vineri, agentiei NewsIn, ca si-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, deoarece s-a saturat sa tot fie amanat de conducerea clubului giulestean in privinta semnarii noului sau contract cu Rapid.
"Mi-am depus ieri memoriu sa devin jucator liber, pentru ca nu mai suportam sa tot fiu refuzat si amanat. Trebuie sa joc si fotbal, ce sa fac, sa stau pe margine pana la sfarsitul carierei? Mai am 10 ani in care vreau sa joc. Va mai mai dura doua, trei saptamani pana se va da decizia finala. Nu am crezut niciodata ca voi ajunge sa parasesc Rapidul in modul asta, dar nu aveam ce face, daca acasa e usa inchisa", a spus Coman care va continuat: "Am asteptat destul, aproape 70 de zile. Domnul Copos a fost mirat de decizia mea? Nu cred, pentru ca daca era asa, ma plateau, pentru ca nu era o suma prea mare. Nu m-a sunat nimeni sa ma intorc, si nici nu cred ca o vor face. Au uitat cum mi-am rupt oasele pentru Rapid, dar recunostinta este la mare pret in Romania".

Portarul sustine ca daca oficialii rapidisti vor veni cu o oferta convenabila va semna imediat cu echipa de sub Grant, insa se indoieste ca acestia il vor contacta in acest sens: "Prima mea optiune va ramane Rapid, sau daca nu, in strainatate. Daca nu se rezolva nimic, am mai multe oferte din tara. Dupa cum am mai spus, nu voi merge niciodata la Steaua sau Dinamo. De fapt, la aceste doua echipe nu este loc, amandoua au portari foarte buni in lot. Nu stiu daca va pleca Lobont de la Dinamo, dar oricum il au pe Dolha, un portar extrem de valoros. Ar putea fi si Brasovul, dar nu stiu nimic deocamdata".

Goalkepeer-ul mai spune ca dupa ce isi va rezolva memoriul cu Rapidul va pleca in vacanta sa uite de perioada nefasta prin care a trecut: "Dupa ce se va rezolva problema cu Rapid, imi voi lua sotia si voi pleca in vacanta ca sa uit de tot. Dupa ce ma voi intoarce, ma voi gandi si la fotbal".

Dani Coman le ureaza succes fostilor sai coechipieri de la Rapid in derby-ul cu Steaua: "Nu am cum sa nu ma gandesc la Rapid. Voi fi mereu langa ei si le tin pumnii in meciul cu Steaua. Au o conjunctura favorabila, pentru ca Steaua vine dupa meciuri grele si sunt foarte obositi, cu Dinamo si cu Lyon in Liga Campionilor. Sunt convins ca se vor impune".

Contractul portarului Danut Coman cu Rapid expira la finalul sezonului 2008/2009. In acest sezon, el nu a evoluat niciun minut pentru giulesteni, iar la 16 septembrie a fost trimis la echipa a doua dupa un conflict cu directorul general Constantin Zotta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.