Zilele trecute, conducerea clubului de fotbal Dinamo a batut in cuie organigrama noii societati pe actiuni. Consiliul de Administratie al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare va fi format din noii investitori, aflati, in marea lor majoritate, in sfera de influenta a fratilor-impresari Ioan si Victor Becali. Celor opt actionari (Nicolae Badea, Gigi Netoiu, Cristi Borcea, Vladimir Cohn, Vasile Turcu, Florin Busca, Bagher Karimzadeh si Cornel Dinu) anuntati initial li s-a adaugat recent si Victor Becali, care pina deunazi era doar membru fondator. Actionarii si-au luat angajamentul sa verse in vistieria clubului cite un milion de euro pina in 2007 si sa mareasca stadionul din Soseaua Stefan cel Mare de la 12.000 la 20.000 de locuri.

Presedintele Consiliului de Administratie la noua asociatie va fi Nicolae Badea. Numele presedintelui executiv n-a fost deocamdata stabilit, dar in fruntea listei se afla Ioan Becali. Procuratorul ezita sa faca acest pas deoarece n-a reusit inca sa-l convinga pe nici unul dintre favoritii sai sa-l urmeze ca antrenor la Dinamo. Daca va veni in "Groapa", Becali il va da afara imediat pe Ioan Andone, actualul tehnician. Chiar si asa, "Giovani" da tircoale insistent clubului, gasind motive sa se prezinte in "Groapa" o data la doua-trei zile.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.