Antrenorul interimar al echipei Steaua MFA, Nicolae Munteanu, a declarat joi, pentru NewsIn, ca la Timisoara a fost instiintat de presedintele Constantin Cazacu ca este suspendat pe o perioada de 30 de zile

"Am primit o fituica prin care domnul Cazacu ma instiinteaza ca sunt susupendat pe o perioada de 30 de zile. Aceasta foaie care nu are nicio semnatura si nicio stampila mi-a fost adusa de Cazacu, care, cu fratele sau si un bodyguard au patruns in camera mea de hotel de la Timisoara", a explicat cu o voce grava Nicolae Munteanu, care a adaugat ca suspendarea a intrat in vigoare joi la ora 12:00.

Fostul secund si interimar si-a continuat discursul: "L-a dat afara pe Vasile Stanga, pe Radu Voina, pe Dumitru Berbece, pe Cornel Otelea, acum nu mai are pe cine sa schimbe, se poate instala acolo, isi poate lua jucaria preferata. Demnitatea mea nu poate fi calcata in picioare de Cazacu cu niste bodyguarzi, nu trebuie sa imi spuna el ca nu sunt un antrenor bun sau ca sunt un nimic. Sunt destui oameni in handbal care sa faca asta".

Nicolae Munteanu a explicat de ce a revenit la Steaua dupa ce in decembrie 2008 fusese dat afara odata cu Radu Voina: "Eu cand am revenit a fost doar cu domnul Otelea. Apoi cand a fost dat afara si Berbece, nimeni nu m-a intrebat daca vreau sa fiu interimar. Eu am ramas, echipa trebuia sa joace".

Contactat de NewsIn, presedintele Constantin Cazacu nu a raspuns la telefon pentru a explica cele intamplate si pentru a spune cine va sta pe banca Stelei la urmatoarele meciuri.
Secundul lui Nicolae Munteanu la Steaua era jucatorul Bozo Rudic.
Echipa de handbal Steaua MFA Bucuresti a fost invinsa miercuri, in deplasare, cu scorul de 31-28 de Politehnica Timisoara, intr-un meci restant din etapa a 8-a a Ligii Nationale masculine. In timpul acestui meci pe banca Stelei a avut loc o cearta intre Nicolae Munteanu si Constantin Cazacu.

Steaua MFA va disputa sambata de la ora 18:45, un meci in deplasare, cu formatia slovena RK Cimos Koper, in Liga Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.