Fundasul de banda stanga al lui CFR CLuj, Alvaro Pereira, a fost chemat in premiera in lotul de 20 de jucatori pe care selectionerul nationalei Uruguayului, Oscar Tabarez, l-a convocat in vederea partidei amicale cu Franta, programata la data de 19 noiembrie la Paris, informeaza NewsIn

Pereira nu este singurul jucator care va avea ocazia sa debuteze in prima reprezentativa a Uruguayului, Mathias Cardaccio si Jorge 'Malaka' Martinez fiind in aceeasi situatie.

Lotul Uruguayului pentru meciul cu Franta:
Portari: Fabian Carini (Murcia), Sebastian Viera (Villarreal).
Fundasi: Martin Caceres (Barcelona), Diego Godin, (Villarreal), Diego Lugano (Fenerbahce), Bruno Silva
(Ajax), Carlos Valdez (Reggina), Alvaro Pereira (CFR Cluj)
Mijlocasi: Mathias Cardaccio (AC Milan), Sebastian Eguren (Villarreal), Walter Gargano (Napoli), Jorge Martinez (Catania), Maximiliano Pereira (Benfica), Diego Perez (AS Monaco), Cristian Rodriguez (FC Porto)
Atacanti: Sebastian Abreu (River Plate), Edison Cavani (Palermo), Diego Forlan (Atletico Madrid), Vicente Sanchez (Schalke 04), Luis Suarez (Ajax).

Echipa nationala a Frantei, adversara Romaniei din Grupa a 7-a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, va sustine la data de 19 noiembrie o partida amicala in compania reprezentativei similare a Uruguayului. Intalnirea se va disputa la Paris, pe stadionul Parc De Princes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.