Fundasul brazilian Andre Luiz a fot eliminat de catre arbitrul partidei Botafogo-Estudiantes, dupa ce jucatorul a smuls cartonasul galben din mana centralului si l-a avertizat pe acesta din urma, considerand ca a acordat eronat o lovitura libera, informeaza NewsIn.

In minutul 68 al partidei din Copa Sudamericana, arbitrul a dictat o lovitura libera pentru formatia vizitatoare, decizie care l-a infuriat pe jucatorul echipei gaza Andre Luiz. Acesta a luat cartonasul galben, pe care centralul intentiona sa il acorde unui fotbalist de la Botafogo si "l-a avertizat pe cavalerul fluierului". Gestul aparatorului nu a ramas fara urmari, intrucat "arbitrul nu a stat pe ganduri si l-a trimis ulterior la cabine".

Gruparea argentiniana Estudiantes La Plata a remizat miercuri seara in deplasare cu Botafogo, scor 2-2, intr-un meci contand pentru returul din sferturile de finala ale Copei Sudamericana si s-a calificat in penultimul act al competitiei dupa ce in tur a invins cu scorul de 2-0.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.