Arbitrul Alexandru Tudor va conduce la centru derby-ul dintre Rapid si Steaua, din etapa a 14-a a Ligii I, iar el va fi ajutat de asistentii Aurel Onita si Octavian Sovre, dupa cum a declarat pentru NewsIn, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin.
"Tudor a fost alegerea mea. Eu am luat in calcul criteriul de rotire al arbitrilor. Asa cum am ales pe Augustus la CFR Cluj-Steaua, pe Deaconu la Dinamo-Steaua, acum a venit randul lui Tudor sa conduca un derby. Chiar daca el nu conducea Barcelona-Basel in Liga Campionilor, tot el era alesul meu la acest derby. Le voi da sanse in continuare tuturor arbitrilor de pe lista FIFA. Am incredere in Tudor ca va duce bine acest joc", a spus Constantin.

Derby-ul etapei a 14-a din Liga I, Rapid-Steaua, se va disputa duminica, 9 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.