Presa italiana a apreciat evolutia atacantului roman Adrian Mutu, care a inscris singurul gol al Fiorentinei, fiind fotbalistul care a primit cele mai mari note din partea presei italiene, relateaza NewsIn.

"Ce gol, baieti! Pacat ca la final a valorat mai putin, pentru ca egalul cu Bayern o scoate aproape definitiv pe Fiorentina din Liga Campionilor. Mutu a reusit sa aiba o evolutie buna, jocul sau a renascut si a inscris printr-o executie care a lasat tot stadionul cu gura cascata. Atacantul roman a avut putere, coordonare si precizie in golul reusit. Totul perfect. Mutu, alaturi de Gilardino si Santana s-au luptat cu fundasii germani, iar atacantul roman a fost aproape sa reuseasca dubla, iar seara ar fi putut sa aiba o alta incheiere", scrie La Repubblica.

Mutu a primit nota 7,5 de la Fiorentina.it, fiind considerat cel mai bun fotbalist al formatiei din Florenta. Suporterii echipei au fost de acord ca atacantul a fost cel mai valoros jucator, dar au apreciat si tactica folosita de antrenorul Cesare Prandelli.

"Golul lui Mutu nu a fost de ajuns, iar formatia germana a reusit in cele din urma sa obtina un rezultat de egalitate", noteaza Tuttosport, in timp ce Adrian Mutu a spus dupa meci ca echipa a fost prea naiva.

Patronul Fiorentinei, Andrea Della Valle, a declarat ca regreta ca formatia "viola" nu a reusit sa obtina o victorie contra lui Bayern, dar si-a laudat jucatorii pentru efortul depus. "Imi pare foarte rau. Si de aceasta data Fiorentina merita mai mult decat ceea ce a obtinut. In cele patru meciuri pe care le-am jucat in Liga Campionilor, nicio echipa nu a reusit sa ne domine. Dupa golul lui Mutu am mai avut trei ocazii si este pacat ca nu am profitat de ele, nu am avut noroc. Acum trebuie sa ne concentram asupra campionatului, iar baietii merita aplauze", a spus Della Valle.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.