Romania intra de azi in circuitul Ligii Campionilor la volei feminin
Metal Galati va deveni, in aceasta seara, prima echipa de volei feminin din Romania care participa in grupele celei mai importante competitii europene de club, Liga Campionilor. Metal Galati va debuta in Grupa C a Ligii in deplasare cu formatia poloneza Fakro Muszynianka Muszyna, urmand sa infrunte in primele meciuri de acasa formatiile VakifBank Gunes Istanbul (12 noiembrie) si Volley Bergamo (10 decembrie).

Probleme cu terenul propriu
Patronul si presedintele clubului, Corneliu Mangalea, doreste ca formatia campioana sa faca o figura frumoasa in Liga Campionilor si sa demonstreze ca in Romania se pot organiza competitii la nivel european. "Ne vom confrunta cu echipe de traditie in voleiul european. Volley Bergamo nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este considerata cea mai buna formatie din punctul de vedere al rezultatelor, dar si al organizarii. Echipa turceasca Vakifbank Gunes Istanbul este una mai noua, dar cu un buget mare pentru acest sport. si sa nu uitam ca VakifBank a castigat Challenge Cup in sezonul trecut. Muszyna este o echipa cladita pe scheletul nationalei Poloniei, iar valoarea voleiului polonez este recunoscuta la nivel mondial.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.