Vicepresedintele Dinamo, Vasile Turcu, a declarat miercuri pentru NewsIn ca amenzile in valoare de 150.000 de lei, primite pentru incidentele provocate de fani la derby-ul cu Steaua, sunt inutile, deoarece scandalurile vor continua daca nu se implica si autoritatile

"Nu sunt suparat pa FRF pentru aceasta amenda, dar clubul Dinamo nu este absolut deloc vinovat pentru incidentele provocate si nu merita sa plateasca aceste amenzi. De ce am fost obligati sa punem sistem de supraveghere si turnichete daca nu au nicio rezolvare? Sunt foarte suparat pe firma de paza si pe Jandarmerie. Vom avea o discutie serioasa pe tema problemelor cu firma de paza. Am primit degeaba aceste amenzi, nu se vor rezolva problemele", a spus Turcu.

Oficialul considera ca Jandarmeria ar trebui sa ia masuri in acest caz impotriva vinovatilor pentru ca in caz contrar problemele vor continua. "Jandarmii au casetele cu incidentele petrecute in tribune, ar trebui sa munceasca si sa ii descopere pe vinovati. E simplu sa dai amenzi. Pai daca nu dai exemplu si aplici legea, luand cateva masuri drastice, cum sa nu se continue cu incidentele? Azi, maine, daca moare cineva pe stadion, o sa ne gaseasca tot pe noi vinovati si facem puscarie. Jandarmeria si firma de paza trebuiau sa isi faca datoria, nu sa ajungem noi sa platim amenzi peste amenzi", a conchis conducatorul dinamovist.

Clubul Dinamo a fost amendat miercuri cu 100.000 de lei de Jandarmeria Bucuresti si cu 50.000 de lei de Comisia de Disciplina a FRF pentru incidentele provocate de suporteri la meciul de pe teren propriu cu Steaua din cadrul etapei a 13-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.