Dublul campion mondial de Formula 1, spaniolul Fernando Alonso, a semnat, miercuri, prelungirea cu inca doi ani a contractului sau cu Renault, scadent in acest an, in timp ce Nelson Piquet jr. a fost confirmat ca al doilea pilot al echipei, informeaza NewsIn

Alonso, care a revenit in acest an la Renault dupa un sezon petrecut la McLaren, a semnat un contract valabil pentru editiile 2009 si 2010 ale Campionatului Mondial de Formula 1, iar decizia a fost surprinzatoare, deoarece era de asteptat ca el sa isi prelungeasca intelegerea doar cu un an.

Brazilianul Nelsinho Piquet, care este fiul triplului campion mondial Nelson Piquet, si-a facut debutul in Formula 1 in acest sezon, si de mai multe ori si-a exprimat temerirele ca ar putea fi inlocuit cu pilotul francez Romain Grosjean. El a semnat un contract valabil cu Renault in sezonul viitor.

In sezonul 2008, Fernando Alonso a acumulat 61 de puncte si s-a clasat pe locul 5, in timp ce Piquet a terminat pe locul 12, cu 19 puncte. Alonso are in palmares doua titluri de campion mondial, 2005 si 2006, ambele la Renault.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.