Formatia engleza Chelsea Londra, una dintre adversarele lui CFR Cluj din Liga Campionilor, are in lot 12 dintre cei mai buni 100 de fotbalisti din lume, potrivit unui studiu realizat de catre revista FourFourTwo

"Chiar daca a suferit aseara o infrangere urata, Abramovici poate sa stea linistit. Multumita milioanelor lui, Chelsea are cel mai bun lot din lume. Frank Lampard ocupa locul 13 in clasamentul celor mai valorosi 100 de fotbalisti, iar alti 11 jucatori din lotul londonezilor se afla in acest top, reusind sa depaseasca rivala Manchester United", comenteaza FourFourTwo, potrivit NewsIn.

Urmatoarea echipa care are in lot unii dintre cei mai buni fotbalisti este formatia spaniola Real Madrid, cu 12 jucatori, in timp ce pe pozitia a treia s-a clasat un alt club britanic, Manchester United. Echipele din Anglia au cei mai multi fotbalisti in top 100, cu 31, urmati de liga spaniola, cu 30 de fotbalisti, iar Serie A are 23 de jucatori in clasament.

Clasamentul echipelor cu cei mai multi jucatori in top 100: 1. Chelsea (12 jucatori), 2. Real Madrid (12), 3. Manchester United (8), 4. Barcelona (7), 4. Barcelona (7), 5. Juventus (7), 6. Inter Milano (6).
Punctajele obtinute de jucatori s-au acordat in functie de evolutia lor in sezonul trecut si primele luni ale sezonului 2008/2009, dar se precizeaza ca un jucator important, chiar daca a lipsit din cauza unei accidentari, nu a putut fi exclus din clasament.

Revista a realizat si topul celor mai buni 10 fotbalisti din lume:

1. Cristiano Ronaldo (Manchester United),
2. Lionel Messi (Barcelona),
3. Fernando Torres (Liverpool),
4. Iker Casillas (Real Madrid),
5. Kaka (AC Milan),
6. David Villa (Valencia),
7. Zlatan Ibrahimovici (Inter Milano),
8. Sergio Aguero (Atletico Madrid),
9. Rio Ferdinand (Manchester United),
10. Steven Gerrard (Liverpool).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.