Antrenorul roman Mircea Lucescu are sanse mici sa se califice mai departe in optimile Ligii Campionilor, iar presa de miercuri din Turcia a scris ca tehnicianul s-a decis deja sa plece din decembrie la formatia Fenerbahce Istanbul
"Lucescu este tot mai aproape de Fener, dupa ce echipa sa, Sahtior Donetk, ocupa locul 3 in Grupa C, in timp ce formatia pregatita de Aragones este pe ultimul loc", scrie cotidianul Sabah, in timp ce si alte ziare din Turcia mentioneaza ca tehnicianul roman are mai multe oferte, dar cele mai mari sanse le are sa ajunga la Fenerbahce.

Antrenorul lui Sahtior a spus ca obiectivul sau la Sahtior este calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor, dar echipa ucraineana este pe locul 3 in Grupa C, cu 3 puncte dupa 4 partide. Presa turca a scris de mai multe ori ca tehnicianul roman poate reveni la o formatia din prima liga, dar a decis sa ramana la formatia din Donetk, pe care o pregateste din 2004 si alaturi de care a castigat trei titluri de campion.
Mircea Lucescu a intrenat in 2000 si 2004 in Turcia pe Galatasaray si Besiktas.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.