Clubul Dinamo a fost amendat, miercuri, cu suma de 100.000 de lei, de Jandarmeria Bucuresti pentru incidentele provocate de suporteri la derby-ul cu Steaua, insa Dinamo, la randul sau, a amendat firma de paza cu aceeasi suma din cauza faptului ca nu si-a respectat clauzele contractuale
"Am primit o amenda de 100.000 de lei din partea Jandarmeriei pentru cele intamplate la meciul cu Steaua. Ne-a fost reprosat faptul ca suporterii au intrat cu fumigene si pocnitori, dar si pentru un banner care nu era trecut pe caiet dinainte. E normal, dar nu noi suntem de vina pentru ce s-a intamplat, am amendat si noi firma de paza cu aceeasi suma pentru ca nu si-a facut datoria. Sunt niste clauze in contract care nu au fost respectate. E treaba celor de la firma de paza daca vor sa munceasca degeaba", a declarat, pentru NewsIn, managerul sportiv al lui Dinamo, Petre Buduru.

Oficialii Jandarmiei au mai anuntat ca vor face o propunere catre Comisia de Disciplina a FRF pentru a suspenda terenul celor de la Dinamo in urma incidentelor produse la acest meci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.