Declara Razvan Rat, internationalul roman al lui Sahtior Donetk. Singura speranta pentru a salva acest sezon al cupelor europene este sa invinga pe Basel, pe teren propriu, si sa se califice in 16-imile de finala ale Cupei UEFA

"Am sperat intr-un rezultat bun, insa am pierdut inca o data impotriva lui Sporting. Ne-a mai ramas locul 3, pentru Cupa UEFA, si avem nevoie de o victorie cu Basel. Ar fi pacat sa ratam calificarea in Cupa UEFA. Trebuie sa ne adunam dupa aceasta infrangere dureroasa", a afirmat Rat, citat de site-ul sau personal.
Echipa pregatita de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, a fost invinsa marti, scor 0-1, in deplasare, de Sporting Lisabona in etapa a 4-a a grupei C din Liga Campionilor.

In urma acestui rezultat, Sahtior nu mai are nicio sansa sa se califice in optimile competitiei, ci doar sa ocupe pozitia a treia, care ii acorda dreptul de a evolua in 16-imile Cupei UEFA. Sahtior va intalni in ultimele doua jocuri din grupa pe Basel, pe teren propriu, si pe FC Barcelona, in deplasare.

Clasamentul Grupei C: 1. FC Barcelona 10p, 2. Sporting Lisabona 9p, 3. Sahtior 3p, 4. FC Basel 1p.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.