CFR Cluj a pierdut aseara si returul din etapa a 4-a a grupelor Ligii in dauna francezilor de la Girodins Bordeaux, scor 1-2(1-2), in conditiile in care Roma depasit Chelsea pe 'Olimpico'

Doar calcule! Asta i-a mai ramas de facut triumfatorului de la Roma. Maurizio Trombetta a vazut ieri in jucatorii lui doar entuziasmul. Care nu a fost de ajuns sa opreasca un Bordeaux cu clasa, aflam din Cancan.

Datele vin din Romania Libera:

CFR Cluj - Girondins de Bordeaux 1-2 (1-2)

Au marcat: Dani (9), respectiv, Yoann Gourcuff (6), Wendel (38).

Cluj, stadion ''Dr. Constantin Radulescu'': 20.000 spectatori; 8 grade Celsius

Au evoluat echipele:

CFR: 44. Eduard Stancioiu - 2. Tony (4. Cristian Panin, 64), 20. Ricardo Cadú (capitan), 27. Andre De Sousa ''Galiassi'' (77. Ciprian Deac, 78), 33. Alvaro Pereira - 6. Gabriel Muresan, 31. Ricardo Dani - 7. Sebastián Dubarbier, 8. Sixto Peralta (28. Emmanuel Kone, 68), 19. Juan Emanuel Culio - 17. Yssouf Koné. Antrenor: Maurizio Trombetta.

Rezerve neutilizate: 1. Nuno Claro - 15. Hugo Alcantara, 11. Cristian Sanchez Prette.

Bordeaux: 30. Matthieu Valverde - 21. Matthieu Chalmé, 27. Marc Planus, 14. Souleymane Diawara, 6. Franck Jurietti - 4. Alou Diarra (capitan), 5. Fernando - 17. Wendel (26. Gabriel Obertan, 78), 8. Yoann Gourcuff, 7. Yoan Gouffran (11. David Bellion, 78) - 29. Marouane Chamakh. Antrenor: Laurent Blanc.

Rezerve neutilizate: 1. Kevin Olimpa - 13. Diego Placente, 3. Henrique, 24. Abdou Traoré, 9. Fernando Cavenaghi.

Arbitru: Massimo Busacca; arbitri asistenti: Matthias Arnet, Francesco Buragina; arbitru de rezerva: Sascha Kever (toti din Elvetia); Delegat UEFA: Pekka Hämäläinen (Finlanda), observator UEFA pentru arbitri: Christer Fällström (Suedia)

Cartonase galbene: Gourcuff (17), Wendel (20), Diawara (39), Dani (42), Muresan (81).

Adevarul relateaza sirul evenimentelor din iarba:

CFR a inceput slab partida cu francezii si s-a vazut condusa inca din minutul 6, dupa o patrundere a lui Gouffran pe partea dreapta, care i-a pasat ideal lui Gourcuff la sase metri si vedeta bordelezilor a inscris.
Replica nu a intarziat sa apara si Dani a egalat cu capul dupa doar trei minute, cei 20.000 de spectatori luand foc. Sousa a trimis peste cu capul dupa un corner executat de Pereira, iar apoi Fernando i-a dat emotii lui Stancioiu cu un sut puternic de la 20 de metri, putin pe langa.
Clujenii au avut momente de presiune in careul advers si au fost aproape de a inscrie de doua ori, prin Dubarbier si Kone. Wendel l-a executat pe Stancioiu in minutul 38 dintr-o lovitura libera de la 20 de metri si a redus la tacere un intreg stadion. In partea a doua, Peralta a avut o ocazie monumentala, capul sau fiind scos excelent de Valverde.

Mai departe, clujenii nu s-au regasit si Bordeaux a facut un pas urias spre calificarea in primavara europeana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.