Steaua trebuie sa castige, la Lyon pentru a mai spera intr-o calificare in fazele superioare ale Ligii Campionilor

Fara victorie in Liga Campionilor, Steaua inca spera la un loc in primavara europeana, chiar daca sanse reale pastreaza la Cupa UEFA. Egalul din Stefan cel Mare cu liderul Ligii I, dar mai ales jocul prestat de elevii sai il determina pe noul tehnician al Stelei, Dorinel Munteanu, sa viseze la o victorie in meciul din miercuri seara (ora 21.45, in direct la PRO TV) cu Lyon. „Nu am emotii inaintea partidei cu Lyon, pentru ca am incredere in echipa si mergem acolo sa facem un joc bun. Cred ca partida de la Bucuresti a fost un accident, iar acum va fi cu totul altceva.

Acest meci poate fi pentru noi ultima sansa sa mergem mai departe in Liga Campionilor.

Pentru Cupa UEFA am mai avea sanse. Si atmosfera in vestiar e buna, iar acest lucru e important, dar sunt importante si rezultatele“, a declarat Dorinel Munteanu, completat de presedintele Stelei, Valeriu Argaseala: „Trei goluri nu au fost de ajuns pentru a invinge Lyon. Va fi greu de tot cu ei. Plec cu mari emotii, dar am sperante mai mari ca niciodata. Am invatat din greseli, vrem sa nu le mai repetam. Dorinel nu e emotionat, stie sa motiveze si jucatorii, iar la experienta lui emotiile nu mai exista“, a spus Argaseala.

Invingatori in Ghencea, fotbalistii de la Olympique Lyon se tem de jocul pe care ros-albastrii il vor adopta pentru partida retur. „Cand esti condus cu 2-0, cum am patit la Bucuresti, ori cazi, ori crezi in continuare si nu pierzi. La Bucuresti, la un moment dat, ne gandeam ca va fi precum cu Rennes, cand am pierdut cu 0-3. Dar am reactionat. Cunoastem potentialul nostru, avem tarie de caracter. Scopul nostru este sa invingem inca o data Steaua, pentru a lua o optiune importanta pentru calificare. Oricum, grupa se va juca pana la final. Steaua a avut numeroase ocazii la Florenta, am studiat acel meci. Probabil Steaua va juca pe contraatac, avand jucatori cu calitati. Trebuie sa fim superatenti si sa incepem bine“, a spus fundasul francez Anthony Reveillere.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.