Finantatorul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat marti, dupa meciul pierdut pe teren propriu in fata lui Bordeaux, scor 1-2, ca echipa campioana a Romaniei inca detine sanse de calificare in optimi, chiar daca este pe ultimul loc in grupa si urmeaza sa joace impotriva lui AS Roma si Chelsea, anunta NewsIn

"Am avut ocazia sa intoarcem rezultatul la 2-1, insa nici acum nu stiu cum a iesit mingea aia din poarta lui Bordeaux. Intotdeauna rezultatele conteaza, impresia artistica se puncteaza doar in patinaj. Se poate, sanse mai sunt, urmeaza meciul cu Roma, putem bate, putem scoate punct sau puncte la Chelsea. Sa pierzi 6 puncte dupa un autogol ghinionist si dupa cum am piedut astazi... Sigur, trebuie sa recunoastem, ca joc, ne-au dominat. Am avut si ghinion", a spus Paszkany.

Intrebat daca are sa ii reproseze ceva antrenorului Maurizio Trombetta, omul de afaceri a replicat: "Nu e de vina antrenorul. Ce sa faca el, sa dea gol? Rolul lui e sa duca jocul pana in fata portii, ceea ce a reusit. Bordeaux in prima repriza nu a avut alta ocazie in afara loviturii libere executate impecabil".

Paszkany a mai spus ca asteapta ca Steaua sa razbune esecul CFR-ului, miercuri, in cealalta disputa romano-franceza din grupele Ligii Campionilor: "Eu le tin pumnii stelistilor, poate ne razbuna si pe noi".
Campioana Romaniei, CFR Cluj, a pierdut marti in fata formatiei franceze Girondins Bordeaux, scor 1-2, intr-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor si a cazut pe ultimul loc.

In celalalt meci al grupei, AS Roma s-a impus, pe teren propriu, in fata lui Chelsea cu scorul de 3-1.
Clasamentul grupei: 1. Chelsea 7p (6-3), 2. AS Roma 6p (7-5), 3. Bordeaux 6p (4-8), 4. CFR Cluj 4p (3-4).
Urmatoarea etapa va avea loc la 26 noiembrie si programeaza urmatoarele intalniri: CFR Cluj-AS Roma si Bordeaux-Chelsea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.