Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, a afirmat marti ca elevii sai trebuie sa fie foarte disciplinati tactic pe intreaga durata a meciului cu Bayern Munchen, echipa pe care o vede una dintre posibilele finaliste ale competitiei, informeaza NewsIn

"Sunt convins ca va fi o mare partida, suporterii nostri merita din plin sa aiba parte de un asemenea spectacol. Trebuie sa ii infruntam pe cei de la Bayern precum o formatie care doreste sa se autodepaseasca. Vom intalni un adversar care are in componenta mari campioni si care vrea sa dispute finala competitiei. Ca sa invingem pe Bayern trebuie sa facem un meci tactic foarte bun. Elevii mei vor trebuie sa ramana concentrati toate cele 90 de minute", a opinat tehnicianul italian.

Prandelli considera ca internationalul francez Franck Ribery este cel mai periculos fotbalist al gruparii germane si a precizat ca absenta lui Luca Toni nu reprezinta un avantaj pentru Fiorentina: "Ribery este un jucator de clasa mondiala, capabil sa faca diferenta in orice moment. Le-am spus jucatorilor mei sa il marcheze foarte atent si sa nu ii lase spatii de manevra. Maine nu avem nimic de pierdut si vom incerca sa le demonstram fanilor de ce suntem in stare. Si ce daca Luca Toni nu poate evolua impotriva noastra? Il au pe Podolski care este la fel de valoros".

De cealalta parte tehnicianul bavarezilor, Jurgen Klinsman, a declarat ca meciul cu Fiorentina este deschis oricarui rezultat: "Vom intalni o formatie care va incerca sa castige cu orice pret. Vom juca pe o arena care ne va fi ostila, dar nu sunt ingrijorat pentru ca am jucatori cu mare experienta la acest nivel. Sunt optimist deoarece Bayern este in forma si a demonstrat acest lucru in ultimele intalniri. Gilardino nu este singurul fotbalist periculos al italienilor, au mijlocasi tehnici care ne pot crea multe dificultati. Cred ca maine se poate intampla orice".

Fiorentina si Bayern se vor intalni miercuri pe Artemio Franchi, intr-o partida contand pentru etapa a patra din Grupa F a Ligii Campionilor, din care face parte si Steaua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.