Patronul formatiei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat marti ca fundasul Gabriel Canu a fost cel mai bun de pe teren in victoria din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei cu Poli Iasi, scor 3-0, considerand ca acesta era elementul lipsa din echipa, transmite NewsIn

"Se pare ca lacatul a fost descuiat de Canu. Cat a lipsit de pe teren, nimic nu a mers. Cum a aparut, totul s-a schimbat in bine. E cheia echipei care a limpezit lucrurile in aparare. Sper sa jucam cat mai bine. Imi pare rau pentru Iasi, care a ajuns intr-o zona unde nu doresc nimanui sa fie", a afirmat Porumboiu la finalul partidei.

Acesta a tinut sa il felicite si pe Viorel Moldovan, aflat la debutul ca antrenor principal pe banca Vasluiului. "A plecat bine Viorel Moldovan, dar are un urcus greu de facut in cariera asta de antrenor. Sper sa aiba numai momente in care urca, iar acolo sa fie si FC Vaslui", a precizat conducatorul gruparii moldave.

FC Vaslui a castigat, marti, pe teren propriu, scor 3-0, partida cu Politehnica Iasi din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, la debutul lui Viorel Moldovan pe banca tehnica, obtinand primul succes intr-un joc oficial dupa doua luni. Fundasul Gabriel Canu a revenit pe teren dupa aproape doua luni de absenta, cauzate de o accidentare suferita in timpul partidei din campionat cu Dinamo, din cadrul etapei a 7-a a Ligii I. In timpul in care acesta a lipsit din echipa, FC Vaslui nu a obtinut nicio victorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.