Un barbat din Iasi a murit, marti, in ambulanta, in urma unui stop cardio-respirator, spectatorului facandu-i-se rau in timp ce se afla pe stadionul Municipal din Vaslui si urmarea meciul dintre formatia locala si Poli Iasi, din Cupa Romaniei, transmite corespondentul NewsIn

Barbatului in varsta de 58 de ani i s-a facut rau in minutul 15 al partidei dintre FC Vaslui si Poli Iasi, scor 3-0, din Cupa Romaniei, iar medicii prezenti la stadion au incercat resuscitarea lui la fata locului, dar cum nu s-a putut face nimic, acesta a fost transportat de urgenta la Spitalul Judeatean Vaslui.

Spectatorul, care era un medic din Iasi si urmarea partida de la Tribuna I, a fost luat cu o ambulanta in care i s-au mai acordat mai multe ingrijiri medicale si, desi initial s-a crezut ca este in afara oricarui pericol, el a murit in drum spre spital.

Pacientul a fost transportat la Spitalul Judetean, iar cadrele medicale au incercat din nou sa il resusciteze, dar, din pacate, nu s-a mai putut face nimic, iar barbatul a fost declarat decedat. Cadrele medicale sustin ca barbatul era cunoscut ca o persoana cu antecedente medicale, el aflandu-se in evidenta doctorilor cu probleme cardiace.

FC Vaslui a castigat, marti, pe teren propriu, scor 3-0, partida cu Politehnica Iasi din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, la debutul lui Viorel Moldovan pe banca tehnica, si s-a calificat in optimile competitiei, unde va intalni gruparea CS Otopeni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.