Antrenorul lui FC Brasov, Razvan Lucescu, a declarat ca nu deplange criza financiara de la Rapid, intrucat fotbalistii giulesteni nu erau platiti cu lunile nici pe vremea cand el pregatea echipa din Grant, relareaza NewsIn.

"Cand am jucat cu Rapid sferturi de finala in Cupa UEFA, jucatorii nu erau platiti de patru luni. Unul dintre baieti a venit atunci in vestiar si a zis: 'Jucam, castigam si dupa aceea vor veni si banii'. Erau jucatori de caracter atunci la Rapid, toti romani, si au intrat in teren sa faca istorie si au facut-o", a spus Lucescu.

Fostul tehnician din Giulesti a mai afirmat ca atitudinea jucatorilor straini din lotul Rapidului va fi fundamentala in derby-ul cu Steaua: "Nu are legatura ce a fost in trecut cu ce va fi in derby. Foarte important este ca jucatorii straini din Giulesti sa fie conectati la meci, pentru ca daca vor fi, vor iesi cu fruntea sus. La astfel de meciuri nu mai conteaza banii. Strainii de la Rapid sunt tehnici si pot rezolva meciul".

Razvan Lucescu sustine ca Dinamo este pe primul loc deoarece jucatorii dinamovisti sunt foarte determinati pentru a invinge in fiecare meci: "Poate Dinamo nu joaca cel mai bun fotbal, dar jucatorii au o forta, aceea de a castiga, si asta e cel mai important".

Tehnicianul brasovenilor a mai spus ca echipele romanesti angrenate in Liga Campionilor trebuie sa termine macar pe locul trei in grupa, pentru a se califica in Cupa UEFA si de a salva blazonul fotbalului romanesc: "Steaua nu traverseaza cel mai grozav moment. A aratat in meciul cu Dinamo ca are o revenire importanta in joc. Ar fi frumos pentru fotbalul romanesc ca macar doua echipe sa fie in Cupa UEFA, dupa celelalte cinci au iesit pe usa din dos. S-a facut un pas important in 2006 si trebuie facute multe puncte pentru a nu irosi ce am facut atunci".

Razvan Lucescu a incheiat spunand ca oboseala acumulata de jucatorii lui CFR Cluj in disputa cu Bordeaux din Liga Campionilor va reprezenta un avantaj pentru echipa sa in meciul direct de la sfarsitul acestei saptamani: "Este un avantaj pentru noi ca ei joaca un meci decisiv in Liga Campionilor, dar din cauza pozitiei lor nu prea buna in clasament s-ar putea sa se reincarce si sa joace la capacitate maxima. Totusi, si noi suntem o echipa buna si organizata, dar daca numele meu nu ar fi fost legat de aceasta echipa, pentru ei ar fi fost acum o situatie foarte buna in clasament. Ratam prea mult, dar suntem o echipa nou-promovata care va creste pas cu pas si, foarte important, trebuie sa ne mentinem acolo sus in clasament. Anul viitor, cu experienta acumulata, vom fi si mai sus in Liga I".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.