Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, a anuntat astazi stranierii pentru partida amicala pe care care tricolorii o vor juca pe 19 noiembrie impotriva echipei similare a Georgiei, iar tehnicianul a apelat doar la sase jucatori din afara campionatului intern, informeaza NewsIn.

Victor Piturca a convocat pentru amicalul cu Georgia urmatorii stranieri: Razvan Rat (Sahtior Donetk), Mihai Nesu (FC Utrecht), Paul Codrea (Siena), Razvan Cocis (Lokomotiv Moscova), Adrian Mutu (Fiorentina) si Ciprian Marica (VfB Stuttgart).

Selectionerul a ales sa nu apeleze pentru aceasta partida la serviciile jucatorilor Nicolae Dica, Cosmin Moti si Cosmin Contra, pentru ca au unele probleme la cluburile unde evolueaza, nu l-a convocat pe Cristian Chivu, care este accidentat, el renuntand si la convocarea lui Florentin Petre, pe care il va lasa la dispozitia echipei de club, Terek Groznai. De asemenea, nici Daniel Niculae nu a fost convocat, din cauza situatiei care s-a creat inaintea partidei cu Franta din preliminariile pentru CM din 2010.

In functie de starea de sanatate a jucatorilor, dar si a situatiei pe care o vor avea la cluburi unde evolueaza, e posibil sa se renunte la unii dintre jucatorii convocati. Victor Piturca va anunta numele jucatorilor din Liga I convocati pentru partida cu Georgia, dupa disputarea jocurilor din etapa a 15-a.

Partida amicala dintre Romania si Georgia se va disputa la 19 noiembrie, pe stadionul Dinamo din Bucuresti, ora urmand sa fie anuntata ulterior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.