Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, a declarat, astazi pe Aeroportul Henri Coanda, ca echipa sa merge la Lyon cu gandul sa faca un meci bun si sa obtina un rezultat pozitiv, tehnicianul fiind de parere ca in Franta nu se poate repeta situatia din meciul tur, relateaza NewsIn.

"Nu am emotii inaintea partidei cu Lyon, pentru ca am incredere in echipa si mergem acolo sa facem un joc bun. Cred ca partida la Bucuresti a fost un accident, iar acum va fi cu totul altceva. Partida poate fi pentru noi ultima sansa sa mergem mai departe in Liga Campionilor, dar pentru Cupa UEFA am mai avea sanse. Si atmosfera in vestiar e buna, iar acest lucru e important, dar sunt importante si rezultatele", a declarat Dorinel Munteanu.

Delegatia Stelei a plecat marti dimineata, cu o cursa charter, spre Lyon, acolo unde miercuri ros-albastrii vor intalni formatia Olympique Lyon in etapa a 4-a a Grupei F a Ligii Campionilor. Primul care a ajuns la aeroport a fost presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, urmat de autocarul echipei, din care primii care au coborat au fost Pawel Golanski si Janos Szekely, urmati de secundul Massimo Pedrazzini si antrenorul Dorinel Munteanu. Ultimul care a coborat din autocar a fost capitanul Mirel Radoi.

Ovidiu Petre si Emeghara nu au facut deplasarea cu echipa in Franta, pentru ca au in continuare probleme medicale. Oamenii de pe aeroport au profitat de prezenta jucatorilor si au facut poze cu acestia, iar un fan al Stelei i-a urat succes lui Dorinel Munteanu si i-a spus sa "fie la fel de bun ca antrenor cum a fost si ca jucator".

Inaintea meciul de la Lyon, francezii se afla pe locul 2 in grupa, cu 5 puncte, in timp ce ros-albastrii ocupa ultima pozitie, cu doar un singur punct. Pe primul loc se afla Bayern Munchen, iar pe locul 3 se afla echipa lui Adrian Mutu, Fiorentina, formatii ce se vor intalni in celalalt meci al Grupei F.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.