Situatia conflictuala dintre oamenii de afaceri George Copos si Fathi Taher a pornit de la un imprumut de 6,5 milioane de euro pe care Copos l-a primit in primavara de la Taher. Acesti bani trebuiau transformati in actiuni la Rapid, lucru care nu s-a mai intamplat
Iordanianul Fathi Taher a oprit finantarea echipei si a intrat in conflict cu George Copos deoarece acesta nu a transformat in actiuni la FC Rapid un imprumut primit in calitate de persoana fizica in valoare de 6,5 milioane de euro. Acesti bani sunt separati de cei 7 milioane de euro cu care Taher a finantat activitatea clubului giulestean, incepand din luna aprilie. In ciuda faptului ca George Copos neaga imprumutul, o persoana din cadrul Rapidului a dezvaluit pentru Mediafax, sub protectia anonimatului, dedesubturile conflictului dintre fostul vicepremier si afaceristul iordanian.

„E vorba de un imprumut pe care Taher i l-a dat lui Copos si care trebuia transformat in actiuni. Copos avea nevoie in primavara de bani pentru blocul de locuinte de lux pe care il construieste in Dorobanti, langa restaurantul White Horse. Dar acel imprumut nu este in club acum. Copos a incasat jumatate din banii pentru cele 80 la suta din actiuni. Dar i-a incasat printr-un imprumut intre doua persoane fizice, el si Taher, care nu implica tranzactia cu clubul. Intelegerea era ca atunci cand Copos rezolva problema actelor de la club, care nu este inca rezolvata, atunci imprumutul acela sa se transforme in actiuni”, a afirmat sursa citata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.