Campioana Romaniei joaca intr-o grupa infernala, in care fiecare punct conteaza. In etapa viitoare, Oltchim va juca la Togliatti
Rezultat mare pentru campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Rm. Valcea, in primul meci din actuala editie a Ligii Campionilor: 33-29 (16-17) cu Larvik, campioana Norvegiei, tara care a cucerit titlul olimpic la Beijing – trecand in grupe si de nationala noastra, alcatuita preponderent din fete de la Oltchim –, in urma cu cateva luni. Cu Adina Meirosu (8 goluri) si Narcisa Lecusanu (7) marcand aproape jumatate din golurile victoriei, valcencele s-au impus la capatul unui meci extrem de tensionat, in care doar finalul a facut diferenta. In cealalta partida a grupei, Podravka Koprivnica a invins Lada Togliatti cu 30-27 (13-12).

Victorie tactica
Tehnicianul Oltchimului, Ivica Rimanici, se bucura de acest succes venit in primul joc din grupa. "Am mai spus-o si o repet, un succes la debut conteaza enorm intr-o competitie cum e Liga Campionilor. Ma bucura enorm acest succes, avem un moral bun, suntem in calculele calificarii".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.