Presedintele executiv al Politehnicii Iasi, Sorin Boca, a declarat luni, pentru NewsIn, ca antrenorul Ionut Popa va sta pe banca tehnica a echipei din Copou la partida de marti, din Cupa Romaniei, cu FC Vaslui
"Am avut o discutie cu Ionut Popa si mi-a promis ca revine la echipa, prin urmare Poli va avea antrenor principal maine la meciul cu Vasluiul. Din cate am inteles a plecat in seara aceasta spre Iasi si maine va insoti echipa la meciul din Cupa", a declarat Sorin Boca, luni, pentru NewsIn.

Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a anuntat vineri seara, la finalul meciului cu Pandurii Targu Jiu, incheiat cu scorul de 1-1, ca paraseste echipa moldoveana, declarandu-se nemultumit de prestatia jucatorilor sai.
Meciul FC Vaslui - Politehnica Iasi, restanta din 16-imile Cupei Romaniei, se va disputa marti, de la ora 14:00, pe Stadionul Municipal din Vaslui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.