Atacantul brazilian al campioanei CFR Cluj, Didi Cleidimar, a efectuat luni un RMN si a fost diagnosticat cu intindere de ligament colateral intern la genunchiul stang si are nevoie de un repaus de doua saptamani, a declarat pentru NewsIn presedintele Iuliu Muresan

"Didi a facut azi controlul si a reiesit ca a suferit o intindere de ligament colateral intern la genunchiul stang. Desi ne va lipsi in urmatoarea perioada, ne bucuram ca lui Didi nu i-a recidivat accidentarea de anul trecut, pentru ca altfel era mai grav. Are nevoie de un repaus de aproape doua saptamani", a spus Muresan.

Brazilianul a acuzat dureri musculare in minutul 20 al partidei cu AFC Urziceni de vineri si nu a mai putut continua jocul, fiind inlocuit cu Yssouf Kone. Initial, s-a crezut ca accidentarea a fost o recidiva dupa ruptura ligamentelor incrucisate de la genunchiul stang suferita in luna decembrie a anului trecut.

Didi va rata astfel partida cu Bordeaux din grupele Ligii Campionilor, meciul din Cupa Romaniei cu Sportul Studentesc, dar si jocurile cu FC Brasov si FC Arges din Liga I.

Pe langa atacantul de 26 de ani, antrenorul Maurizio Trombetta nu ii va putea folosi in meciul de marti cu Bordeaux nici pe Diego Ruiz, accidentat, si pe Eugen Trica, suspendat. In schimb, portughezul Dani si Yssouf Kone sunt apti 100% din punct de vedere medical si vor fi pe teren.

Partida CFR Cluj-Girondins Bordeaux, din Grupa A a Ligii Campionilor, va avea loc, marti, de la ora 21:45, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu. Dupa trei etape disputate, CFR Cluj se afla pe locul 2, cu 4 puncte, iar Bordeaux ocupa ultima pozitie, cu 3 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.