Brazilianul Carlos Jose Gomes, in varsta de 58 de ani, a decedat, duminica, dupa ce inainte sa incheie Maratonul de la New York a cerut ajutorul medicilor pentru ca nu se simtea bine, informeaza NewsIn

Gomes a fost transportat de urgenta la spitalul Lennox Hill din Manhattan, unde a murit la cateva ore dupa internare. Cuazele decesului nu au fost inca facute publice.

In urma cu exact un an, tot la New York, atletul american Ryan Shay a murit pe strazile din New York, in timpul unui maraton organizat pentru selectia lotului la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Shay avea 28 de ani si a lesinat dupa ce parcursese noua kilometri. A primit imediat ingrijiri medicale si a fost transportat la acelasi spital ca si brazilanul, unde a decedat la cateva ore. Shay fusese campion national la maraton al Statelor Unite in 2003 si in 2004.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.