Dupa sase ani, Romania are din nou un arbitru in Liga Campionilor. Alexandru Tudor a fost anuntat de UEFA ca a fost delegat sa conduca la centru partida FC Barcelona-FC Basel, programata maine seara de la ora 21.45 pe sadionul Nou Camp, in etapa a IV-a a Ligii Campionilor
Craciunescu a precizat ca pentru Tudor este un lucru foarte important ca va arbitra o echipa mare. "A fost delagat la un meci al unei formatii mari. Sa arbitrezi Barcelona in Liga Campionilor pe Nou Camp este un lucru intr-adevar important. Sper ca dupa delegarea asta sa zambeasca mai mult, pentru ca aici mai are el de lucrat, la limbajul corpului", a spus Craciunescu.


Ultimul arbitru roman care a oficiat in cea mai importanta competitie intercluburi din Europa a fost Sorin Corpodean. Acesta a condus prima si ultima sa partida in Liga Campionilor pe data de 12 noiembrie 2002, cand s-au intalnit in Franta Auxerre si Borussia Dortmund, gazdele impunandu-se cu 1-0.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.