Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a declarat, duminica, dupa victoria cu Gloria Buzau, scor 1-0, ca echipa lui Jose Peseiro poate incheia turul pe podium, daca va invinge Steaua, in etapa viitoare, insa are dubii in privinta faptului ca invingatoare se va decide pe teren, anunta NewsIn

"Acum avem si bucurii, pentru ca am fost intr-o situatia grea. Cred ca daca vom bate si Steaua, putem termina turul pe podium. Totusi, mi-e teama ca meciul cu Steaua nu se va juca pe teren. Vedeti si voi cum s-a terminat derby-ul de anul trecut", a spus Zotta.

Directorul general adjunct al giulestenilor, Nicolae Manea, este la randul sa convins ca Rapid va intra din nou in lupta
pentru titlu daca se impune in jocul cu Steaua. "Dupa acest succes cu Buzau, pentru noi urmeaza un meci greu cu Steaua. Sper sa-l castigam, pentru ca asa ne mai putem gandi la titlu, altfel vom fi prea departe. Probabil stelistii vor fi si obositi ,pentru ca joaca trei meciuri importante intr-o saptamana si nu stiu daca le pot duce", a opinat oficialul la finalul partidei cu Gloria Buzau.

Manea a mai dezvaluit ca problemele dintre actionarii George Copos si Fathi Taher se vor rezolva in saptamana premergatoare jocului cu Steaua: "Echipa a inceput sa isi revina. Actionarii trebuie sa rezolve odata aceste probleme. Sa se inteleaga si sa revenim pe un fagas normal. Am toate sperantele ca se vor rezolva toate problemele in saptamana ce vine".
Rapid s-a impus la limita, scor 1-0, pe teren propriu, in fata ultimei clasate din Liga I, Gloria Buzau, intr-un meci jucat, duminica, in etapa a 13-a, si a urcat pe locul 7 in clasament, avand doua puncte mai putin decat echipa clasata pe pozitia a 3-a. In etapa viitoare, Rapid va intalni Steaua pe teren propriu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.