Patronul Stelei, Gigi Becali, a afirmat la finalul derby-ului cu Dinamo, scor 1-1, ca echipa sa a jucat foarte bine cu Dorinel Munteanu pe banca si considera ca acesta a debutat cu dreptul, desi meciul s-a incheiat la egalitate, relateaza NewsIn.

"Sunt foarte multumit de evolutia echipei. De ce sa nu fiu multumit daca echipa joaca? Se poate spune ca Dorinel a avut un debut cu dreptul. Ar fi putut fi 3-0 la pauza, am avut si ghinion", a spus Becali la plecarea de la stadionul Dinamo.

Acesta l-a felicitat pe Munteanu si pentru titularizarea in premiera a lui Kapetanos, care a si marcat. "Dorinel Munteanu a facut o mutare buna cu Pantelis Kapetanos titular. A jucat bine, a dat si un gol, mi-a placut", a mai afirmat conducatorul gruparii din Ghencea.

Dinamo si Steaua au remizat, sambata, scor 1-1, in derby-ul etapei a 13-a, in meciul de debut al lui Dorinel Munteanu pe banca ros-albastrilor. In urma acestui rezultat, Dinamo se mentine pe prima pozitie in clasamentul Ligii I, cu 29 de puncte, in timp ce Steaua se afla pe 4, cu 23 de puncte, si bifeaza cel de-al optulea meci consecutiv fara victorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.