Elvetianul Roger Federer, numarul 2 mondial, nu va disputa meciul cu americanul James Blake din sferturile de finala ale turneului de la Paris din cauza unor probleme la spate, a anuntat, vineri, tenismenul pe site-ul sau oficial, scrie NewsIn

"Din cauza unor probleme la spate am hotarat sa ma retrag din meciul cu James Blake, programat asta seara. Am avut probleme in ultimele zile si nu am raspuns tratamentului asa cum trebuia. Ca o precautie, si fiindca nu pot juca la cea mai buna forma a mea, am fost nevoit sa iau aceasta decizie", a explicat Federer, care a trecut in turul 2 de suedezul Robin Soderling, iar in turul 3 l-a invins pe croatul Mario Cilic.

James Blake il va intalni in semifinale pe invingatorul partidei dintre compatriotul sau Andy Roddick si francezul Jo Wilfried Tsonga.

Castigatorul din 2007 al turneului de la Paris este argentinianul David Nalbandian, care l-a invins tot vineri in sferturi pe scotianul Andy Murray.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.