Saptamana trecuta, olteanul Mihaita Plesan (foto) era ca si transferat la Steaua. in weekend, sfatuitorii lui il dirijasera spre Dinamo, formatie cu care semnase deja un precontract. Ieri, "Banderas" a cotit-o brusc spre Ghencea! Gigi Becali a declarat ieri ca din vara Steaua se va intari. Chiar daca intelegerea lui Plesan cu Dinamo era ca si parafata, bosul Stelei a rasturnat situatia: a facut o oferta de 1.000.000 $ pentru cel care a mai fost dorit in Ghencea si in iarna: "Am vorbit cu Dinel Staicu si am cazut de acord. Am vorbit si cu Plesan, si el vrea sa vina la Steaua. 90%, transferul este perfectat!".

De asemenea, patronul "militarilor" va trata cu omologul sau din Banie si transferul altor doi fotbalisti doriti in stefan cel Mare, fundasul Cosmin Moti si varful Ilie Iordache. Moti ar acoperi posibila plecare a lui Radoi in strainatate, iar Iordache ar putea fi inca o solutie pentru atac. Din pacate pentru Steaua, se pare ca portarul Adnan Guso, alt jucator curtat de Steaua, a semnat deja pentru "caini".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.