Atacantul brazilian Ronaldo, liber de contract din luna iulie dupa despartirea de AC Milan, ar putea juca din nou in Serie A, la Siena, echipa care este dispusa sa ii ofere un angajament in urma caruia jucatorul sud-american ar putea castiga 100.000 de euro pentru fiecare reusita, informeaza NewsIn

"Aducerea lui Ronaldo este un lucru la care ne gandim. As dori sa ii ofer sansa sa evolueze din nou in campionatul italian. Am vorbit cu agentul sau si i-am propus un contract de 100.000 de euro pentru fiecare gol marcat", a declarat, vineri, presedintele Sienei, Giovanni Lombardi Stronati.

Ronaldo (32 de ani) se pregateste din luna august alaturi de gruparea Flamengo, in tara sa natala, unde urmeaza un program de recuperare dupa accidentarea pe care a suferit-o la ligamentele genunchiului in luna februarie.

Fizioterapeutul fostului jucator al lui Real Madrid si Barcelona a anuntat ca atacantul va fi apt de joc in cel mai scut timp. De serviciile lui Ronaldo s-au mai interesat cluburi precum Manchester City, PSV Eindhoven sau PSG, insa fotbalistul a declarat recent ca ar vrea sa joace pentru Flamengo.

Siena, la care evolueaza si internationalii romani Paul Codrea si Cosmin Moti, se afla pe locul 13 in clasamentul din Serie A, unde a acumulat 9 puncte dupa noua etape.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.