Patronul din Ghencea spune ca a primit aceasta informatie chiar de la Cristian Borcea, directorul executiv al "cainilor rosii"

Gigi Becali a declarat ieri ca este convins ca Dinamo va castiga toate cele patru meciuri pe care le mai are de disputat in aceasta editie de campionat si a precizat ca echipa "alb-rosie" are aranjate aceste intalniri.

"Noi mai avem cu FC National, eu nu fac aranjamente cum spun ei. Mai avem in deplasare cu Brasovul si meciurile astea de acasa, dar nu cred ca vom avea probleme nici cu Bacaul, nici cu Timisoara. Trebuie sa fim atenti, Steaua inca nu este campioana, dar probabil ca va fi. Mai sunt patru meciuri, iar Dinamo le va castiga pe toate patru. Mi-a spus mie Borcea: "Am aranjat tot pana la final". Daca nu recunoaste o sa-i aduc martorii care erau la masa. Cum sa mai lupti atunci? Campionatul pe care-l castigam o sa ne aduca satisfactie si mai mare, pentru ca Gigi Becali nu a aranjat nici un meci. Le castiga pe toate pe teren. Cel mai mult ma tem de meciul asta cu FC National", a spus Becali, care a precizat ca s-a rugat in timpul meciului Dinamo - Rapid.

"Eu, in timpul meciului, la 1-0, l-am sunat pe Mihai Stoica si i-am spus: "Ma, Mihai, este bine ca a dat primul gol Dinamo, pentru ca daca inscria Rapid astia nu puteau sa-i mai bata niciodata. Daca Dinamo da primul gol, astia o sa atace si au potential sa egaleze". La 1-0, i-am spus ca o sa se termine 1-1, sau 2-2. Cand a dat Dinamo golul de 2-1, eu am acasa o icoana cu Iisus Hristos la care ma rog in momentele grele si am spus: "Doamne, nu-i lasa pe banditi, ca sunt toti contra mea". Si ca dovada le-a dat gol chiar in minutul 90. Daca Dinamo castiga, atunci castiga intr-adevar campionatul. Nu puteam cu ei. Ei au patru meciuri care sunt gata: 12 puncte. Mai mult decat atat, faceau ei ceva si ne incurcau".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.