Selectionerul a declarat ca ar fi vrut sa-i ofere olteanului debutul la Nationala chiar la meciul cu Franta, daca scorul ar fi ramas favorabil 'tricolorilor' si ca fundasul de 19 ani va deveni, in maximum un an si jumatate, titular in prima reprezentativa
Selectionerul Victor Piturca l-a laudat pe Valerica Gaman, jucator pe care l-a convocat in premiera la inceputul acestei luni la echipa nationala. "Daca scorul meciului cu Franta ar fi ramas favorabil, cred ca Gaman ar fi debutat in finalul jocului. Este un jucator foarte bun, care, cu siguranta, in maximum un an si jumatate, se va impune ca titular si la nationala. Multi au ramas surprinsi ca a fost pe banca la meciul cu Franta dar, va zic, in acea saptamana a impresionat si a castigat duelul cu Galamaz. Pe multi i-am avertizat ca acest copil va ajunge departe.

El si alti fotbalisti tineri vor fi chemati si probabil vor juca impotriva Georgiei, in ultimul joc al nationalei din acest an (n.r. - din 19 noiembrie, la Bucu­resti)", a spus Piturca ieri, la Craiova. Selectionerul a vorbit si despre ascensiunea Universitatii Craiova.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.