Fanii pregatesc o ampla campanie prin care se va incerca inlaturarea patronului de la carma gruparii din Ghencea

Toti suporterii stelisti sunt pregatiti sa lupte contra lui Gigi Becali in razboiul pornit chiar de patronul gruparii din Ghencea impotriva galeriei. Fanii nu se lasa usor intimidati de asemenea declaratii razboinice. Cei care, de obicei, dau tonul in Ghencea, adica membrii gruparilor de la Peluza Nord si Sud, ii au de partea lor si pe suporterii care au abonamente la tribune, toti fiind impotriva modului in care Gigi Becali intelege sa conduca gruparea din Ghencea. Ieri dimineata, fanii mai sperau sa fie prezenti pe stadion la marele derby dar pe seara visele le-au fost spulberate.

Lovitura, care a declansat o noua runda de conflicte intre cele doua tabere, a fost data la mijlocul saptamanii de Becali, care a anuntat ca nu mai raspunde de galerie in timpul deplasarilor. Conform regulamentelor FRF si legii pentru combaterea si prevenirea violentei in sport, echipa-oaspete trebuie sa prezinte lista cu datele de identificare ale suporterilor prezenti pe arena formatiei gazda.

"O sa vedeti un nou tip de galerie. Vor veni elevi de liceu, imbracati frumos si vor face galerie. Argaseala lucreaza la acest proiect. Suporterii de acum sunt niste vagabonzi. In ceea ce priveste partida cu Dinamo, nu mai exista reciprocitate. Nici cu Dinamo, nici cu Rapid. Nu mai am nevoie de suporteri. Eu nu am treaba cu tribunele. Eu cu peluzele am, acolo sunt derbedeii", a spus Becali.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.