Galatasaray, echipa antrenata de roman, a ratat sansa de a se apropia la un singur punct de liderul Fenerbahce, invins la Ankaragucu, „leii“ pierzind si ei in fata propriilor suporteri si a celor de la Genclerbirligi, scor 1-2.

Dupa o veste calda, cistigarea Cupei Turciei, pentru suporterii lui Galatasaray a venit si replica rece. Aflata la patru puncte in fata "leilor", Fenerbahce a pierdut la limita in deplasarea de la Ankaragucu, scor 0-1. Avind nevoie macar de un egal pentru a face derby-ul de saptamina aceasta decisiv in lupta pentru titlu, elevii lui Gica Hagi au ratat ocazia uriasa, pierzind in fata propriilor suporteri partida cu Genclerbirligi, scor 1-2. In aceste conditii, sansele "leilor" la cistigarea campionatului s-au redus drastic, chiar si cu o victorie pe terenul elevilor lui Christoph Daum.

Temerile lui Hagi

Antrenorul lui Galatasaray a declarat dupa meci ca a presimtit esecul echipei sale: "Am avut trei meciuri dificile in ultimele zile. De ce ne-a fost teama nu am scapat", a afirmat Gica Hagi, continuind: "Este pacat. Dupa ce am marcat ar fi trebuit sa evoluam cu mai multa inteligenta. Am dorit sa invingem, insa nu a fost suficient. In a doua repriza am avut o evolutie mediocra".

Antrenorul roman a precizat ca echipa sa se va lupta in continuare pentru titlu, dar a recunoscut indirect ca sansele de reusita sint minime: "Avem capul plecat. Mai avem doua meciuri si am ratat o oportunitate foarte importanta. Sint trist. Vedem cu totii cum este fotbalul. Miercuri eram in al saptelea cer, iar acum situatia este total diferita".

Chivu s-a accidentat iar

Desi se parea ca a reintrat in circuit si ca a scapat de probleme sau ghinion, Cristi Chivu s-a lovit din nou, in derby-ul capitalei Italiei, AS Roma-Lazio, partida terminata cu o remiza alba. Astfel, internationalul roman a iesit accidentat dupa doar o jumatate de ora de joc, insa, spre bucuria selectionerului Victor Piturca, se pare ca ar putea reveni chiar etapa urmatoare, fiind in carti si pentru meciul cu Olanda. Dupa primele investigatii, medicii i-au diagnosticat lui Chivu o luxatie cu intindere de ligamente la glezna stinga si i-au recomandat fundasului trei zile de repaus si sa se deplaseze cu ajutorul cirjelor.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.