Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat joi seara ca a ajuns la un acord verbal cu presedintele lui Dinamo, Cristi Borcea, pentru ca formatia din Ghencea sa beneficeze de 5% dintre biletele pentru derby-ul de sambata, relateaza NewsIn

"Am stat de vorba in aceasta seara si am lamurit lucrurile, inclusiv cu Jandarmeria. Avem un acord verbal cu domnul Cristi Borcea de la Dinamo pentru ca suporterii Stelei sa mearga in spatiul rezervat pentru noi in meciul de sambata. Am mai discutat si cu generalul Antonescu de la Jandamerie si am gasit solutia", a spus Argaseala la GSP TV.

Oficialul stelist a comentat si intalnirea dintre liderii galeriei si patronul Gigi Becali din cursul serii de joi. "Nu am participat direct, dar dupa cate stiu s-au discutat problemele de la meciul cu Buzau. Liderii galeriei spun ca sunt suporteri care nu au scandat impotriva patronului si sufera din cauza asta. Ei au anuntat ca vor sa sustina in mod civilizat echipa", a adaugat acesta.

Presedintele CA al Dinamo, Nicolae Badea, a recunoscut ca cele doua cluburi au ajuns la un acord in aceasta privinta. "Eu stiu ca noi am propus acel numar de bilete echivalent cu 5%, urmand ca in retur, dinamovistii sa beneficieze cu 5% din stadionul din Ghencea. De asemenea, ambele cluburi vor conveni ca biletele sa fie egale in ambele jocuri", a spus si conducatorul gruparii din Stefan cel Mare.

Scandalul biletelor de la Dinamo-Steaua a inceput dupa ce gruparea din Ghencea a trimis joi dupa amiaza o adresa prin care sustinea ca nu va organiza deplasarea fanilor. Imediat, oficialii ros-albi au trimis o nota de informare catre Jandarmerie prin care anuntau ca pun bilete in vanzare catre propriii fani in sectorul rezervat initial oaspetilor.

Stelistii au revenit asupra deciziei in jurul orei 19:00, atunci cand au trimis o noua adresa clubului Dinamo prin care anunta ca au nevoie de cele 676 de bilete puse la dispozitie, iar in cazul in care acest lucru nu se va intampla, atunci nu vor da niciun bilet formatiei din Stefan cel Mare pentru meciul retur.

Derby-ul Dinamo-Steaua din etapa a 13-a a Ligii I se va disputa sambata de la ora 21:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.