Imediat dupa finalul meciului Steaua - CFR Cluj 1-0, Gigi Becali spunea ca nu-i va face nimic lui Mihai Stoica, desi acesta batuse un suporter. Ieri la prinz, patronul Stelei a anuntat ca il va amenda cu 100 de milioane de lei.

Apoi a adaugat: "L-am suspendat pe Mihai Stoica din functie. Dar el va ramine in cadrul clubului, insa nu va mai reprezenta Steaua pe acte. E un fel de mustrare pentru gestul sau. A gresit grav, inadmisibil. Le-am si zis nepotilor si bodyguarzilor mei, sa nu cumva sa ridice mina la cineva, ca toata lumea e cu ochii pe mine, dar MM a inteles din parti. O sa fie suspendat pe termen nelimitat". Patronul din Ghencea a spus ca toate atributiunile lui Stoica vor fi preluate de Valeriu Argaseala, actualul director executiv al clubului.

O ora mai tirziu insa, Gigi Becali isi schimbase iar decizia: "Am propus suspendarea lui MM in Consilul de Administratie, dar nepotii mei s-au opus. Mihai ramine in functie".

Gigi Becali l-a invitat pe Radu Ion la "Marriott",
dispus sa-i cumpere impacarea cu MM
Aseara, Gigi Becali a fost invitat la postul B1Tv, la emisiunea "Nasul". El a recunoscut ca anuntul cu suspendarea lui Mihai Stoica a fost "la misto, pentru presa. Nici daca isi dadea demisia tot nu i-o acceptam". Patronul Stelei a admis totusi ca "jandarmii ar fi trebuit sa-l aresteze pe loc pe Mihai pentru ca l-a lovit pe acel om".

Conducatorul gruparii din Ghencea a discutat si cu suporterul Radu Ion, victima lui Mihai Stoica, care spunea ca n-a dormit de doua nopti, ieri ajungind chiar la spital. Gigi Becali i-a facut si o invitatie: "Radule, am vazut ca esti suporter adevarat, nu unul manipulat. Vino la mine la birou, sa ne impacam, inclusiv cu Mihai. Daca ai pretentii, platesc eu. Sa nu le dam satisfactie celor care sint impotriva Stelei".

"Ce a facut el e inadmisibil. Chiar i-am si zis Bai, tu esti nebun?, dar daca el a fost fraier si nu baiat destept ca mine, ce sa-i fac? Sa plateasca!"
Gigi Becali

REACTII

"Ce sa fac? Nepotii mei, care il iubesc pe Mihai Stoica, au anulat suspendarea data de mine"
Gigi Becali

"De doua nopti nu pot sa dorm. Azi am fost la spital. Nu ma intereseaza Mihai Stoica"
Radu Ion, victima lui Mihai Stoica


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.