Responsabilul medical al echipei Fiorentina, Paolo Manetti, a afirmat, joi, ca Adrian Mutu va fi monitorizat in urmatoarele luni, iar in cazul in care problemele continua, exista posibilitatea ca el sa fie supus unei interventii chirurgicale la genunchi, potrivit Gazzetta dello Sport

Atacantul Fiorentinei nu a evoluat in meciul de miercuri cu Inter din cauza faptului ca a simtit dureri la genunchi si nu se stie daca va juca in meciul de duminica impotriva lui Siena. "Problema este din cauza unei presiuni existente la rotula genunchiului si se poate agrava. Nu este necesara in acest moment o interventie chirurgicala. El va urma un program de pregatire diferit pentru a recapata forta musculara", a explicat Paolo Manetti.

"In cazul in care problemele persista, poate sa fie luata in considerare o interventie chirurgicala, dar nu trebuie sp ne grabim, deoarece acesta nu garanteaza succesul, iar pentru un fotbalist de aproape 30 de ani nu cred ca este cea mai buna solutie", a adaugat medicul.

El a comentat si declaratiile lui Piturca despre starea de sanatate a lui Mutu: "Nu am fost contactati de nimeni din Romania, mi se pare ca situatia este contradictorie. Mutu va reveni cand situatia lui va fi stabila. Vom analiza situatia pana la meciul cu Siena, dar semnalele de astazi sunt pozitive".

Fiorentina va evolua saptamana viitoare contra lui Bayer Munchen, iar presa italiana scrie ca atacantul roman nu vrea sa lipseasca in acea partida.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.