Fostul fundas al lui Dinamo, Giani Kirita, a declarat joi, agentiei NewsIn, ca o eventuala victorie a lui Dinamo in derby-ul cu Steaua ar scoate echipa pregatita de Dorinel Munteanu din lupta pentru titlu, deoarece distanta de 9 puncte va fi greu de recuperat

"Daca Dinamo bate pe Steaua, eu zic ca o sa ii scoata din lupta pentru titlu. Se creeaza o distanta mare intre cele doua echipe, iar dinamovisti vor sta mai confortabil acolo pe primul loc. Eu vorbesc ca si dinamovist, iar pe noi nu trebuie sa ne intereseze de altii. Daca s-ar putea sa iei 200 de puncte avans, ar fi perfect, nu conteaza ca omori campionatul sau mai stiu eu ce", a spus Kitita.

Fostul dinamovist a mai afirmat ca gruparea din Stefan cel Mare are un avantaj "pentru ca joaca pe teren propriu, iar suporterii vor fi alaturi de echipa asa cum o fac intotdeauna". "Singura problema pe care o vad ar fi schimbarea de antrenor de la Steaua. Si eu stiu ca atunci cand se schimba antrenorul, intri altfel pe teren, esti mai motivat. Asta doar daca Dorinel a reusit sa se impuna in vestiar pentru ca a avut destul de putin timp la dispozitie. Pe Dorinel Munteanu il cunosc si e un profesionist din toate punctele de vedere, a fost si ca jucator si este si ca antrenor", a opinat Kirita.

Derby-ul Dinamo-Steaua, din etapa a 13-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 21:00. Inaintea acestui meci, echipa lui Rednic este lider, cu 28 de puncte, in vreme ce gruparea din Ghencea se afla pe locul 4, cu 22 de puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.