Clubul britanic Tottenham Hotspur a anuntat ca a realizat planurile unui nou stadion, care va avea o capacitate de 60.000 de locuri si va fi amplasat langa actuala arena, White Hart Lane, informeaza NewsIn
"Trebuie sa marim capacitatea stadionului, avand in vedere ca exista 22.000 de abonati si peste 70.000 de membri. Am analizat indelung toate optiunile si suporterii vor avea parte de o veste buna, se va construi o arena cu o capacitate de 60.000 de locuri, muzeu, magazine, restaurante", a declarat presedintele lui Tottenham, Daniel Levy. Acesta a precizat ca este foarte incantat de proiect, mai ales ca echipa va ramane aproape de vechiul stadion.

Tottenham evolueaza pe White Hart Lane din 1899, dar capacitatea arenei este de numai 36.000 de locuri, in timp ce rivalii de la Arsenal joaca pe Emirates Stadium, care are o capacitate de 60.000 de locuri.
Clubul a negociat timp de cinci ani cumpararea unui teren in apropierea stadionului, fiind necesara achizitionarea a 60 de proprietati, iar investitia a ajuns la peste 18 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.