Antrenorul echipei Oltchim, Ivica Rimanic, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca meciul cu Larvik din Grupa C a Ligii Campionilor este unul dificil pentru ca norvegiencele joaca bine in deplasare, dar elevele sale sunt obligate sa debuteze cu o victorie, transmite corespondentul NewsIn

"Larvik este o echipa bine organizata, stie sa dejoace apararile adverse si evolueaza foarte bine mai ales in meciurile din deplasari. Sa ne amintim numai ce usor a castigat in primavara Larvik la Brasov, in finala Cupei Cupelor. Toate jucatoarele sunt periculoase, multe dintre ele joaca in nationala Norvegiei. Totusi, sunt optimist, si noi suntem intr-o forma foarte buna si sper sa castigam. Este foarte important sa incepem grupa cu un succes, pentru ca apoi urmeaza doua deplasari dificile", a explicat Ivica Rimanic.

Tehnicianul a fost completat de interul Gabriela Szucs, care a spus ca isi doreste o victorie in primul sau meci international in tricoul Oltchimului, dar care a vorbit si despre arbitrii partidei: "Nu voi avea emotii la meciul cu Larvik, sunt obisnuita cu partidele tari, sper sa facem un meci bun. Cei doi arbitri sunt valorosi, cat am fost la Debrecen, am castigat cam mereu cand m-au arbitrat Tajok si Dobrovits, cred ca imi poarta noroc".

Adina Meirosu a explicat care sunt armele echipe sale in fata norvegiencelor: "Ne asteapta un meci foarte greu, suntem constienti de asta. Intalnim o echipa experimentata, dar sunt sigura ca dorinta noastra de victorie si aportul publicului ne vor aduce un rezultat bun. Cred ca grupa de acum este mult mai grea decat cea de anul trecut. In sezonul trecut am avut un traseu mai lejer, am intalnit echipe mai putin experimentate, dar acum va fi mai dificil. Totusi, sper sa ajungem cel putin la fel de departe ca si sezonul trecut".
Oltchim intalneste duminica, la Valcea, de la ora 19:00, pe HK Larvik (Norvegia), in primul meci din Grupa C a Ligii Campionilor.

Meirosu a vorbit si despre diferentele aparute odata cu schimbarea antrenorului la Valcea si, indirect, l-a atacat pe Gheorghe Tadici: "Acum venim la antrenamente cu placere, exista o alta colaborare cu antrenorul, care da dovada de mai multa intelegere si ne acorda mai multa libertate pe teren. O parte dintre jucatoare ne-am recapatat increderea pe care ne-o pierdusem".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.