Derby-ul Dinamo-Steaua a inceput deja pentru suporteri. Ieri, la stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, un tanar a fost batut de dinamovisti in timp ce incerca sa cumpere bilete, pentru ca acestia l-au banuit ca este stelist

Cu o luna in urma, Jandarmeria recomandase ca meciul sa se dispute cu portile inchise, dar FRF nu a luat in seama sfatul.

Derby-ul Dinamo - Steaua risca sa se transforme intr-un cosmar pentru fortele de ordine. Primul incident intre suporteri s-a petrecut inca din prima zi in care au fost puse in vanzare biletele. Cativa suporteri dinamovisti prezenti, ieri, la casele de bilete din Soseaua Stefan cel Mare au batut un fan care dorea sa-si cumpere tichete, pentru ca au considerat ca acesta este sustinator al Stelei.

Cel agresat a scapat de furia sustinatorilor-gazda fugind, dupa ce a incasat cativa pumni in figura. Tanarul le striga batausilor ca nu este stelist, ci dinamovist si ca vrea sa se asiste la meci, dar huliganii au continuat sa-l loveasca. La casele de bilete a existat un grup de suporteri dinamovisti care a abordat orice persoana “suspecta” ca nu ar tine cu gruparea ros-alba. Printre cei interpelati de noile forte de ordine locale s-au numarat si reprezentanti ai presei, carora li s-a cerut socoteala pentru simplul fapt ca sunt prezenti la vanzarea biletelor. Nu a fost prima data cand asa-zisii ultrasi dinamovisti i-au atacat pe reprezentantii presei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.