Finantatorul a pus tunurile pe fanii stelisti si planuieste o revolutie culturala pentru 'ultrasi'. 'Dictatorul' Becali vrea o galerie de elevi de liceu, care sa aplaude echipa. Ca la mitingurile ceausiste
Gigi Becali, patronul Stelei, a declansat ieri un atac virulent la adresa fanilor din galeria stelista, care l-au injurat dupa remiza cu Gloria Buzau. Pentru a scapa de critici, Gigi Becali este pregatit sa faca o adevarata revolutie. „Pai eu stau de vorba cu golanii astia care ma injura?

N-am nicio treaba cu suporterii de la tribuna, vreau sa curat peluzele! Este vorba de vreo 2.000 de vagabonzi. Trimit bodyguarzii sa le rupa capul”, a precizat Becali pentru postul Telesport. Presedintele Valeriu Argaseala a fost insarcinat sa creeze o noua galerie demna de adunarile ceausiste de la 23 august. „Voi face la Steaua un nou tip de galerie, cu elevi imbracati frumos si care vor face galerie. Argaseala lucreaza la acest proiect”, a dezvaluit Becali.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.