Atacantul argentinian a spus despre barbatii din Romania ca sunt urati. Replica: pe internet au aparut zeci de bancuri al caror subiect e 'umflatul' Christian.
"Noi, argentinienii, avem succes in Romania pentru ca barbatii sunt urati", a fost afirmatia ofensatoare a lui Fabbiani care a aprins revolta in mintea si glasul romancelor. Sud-americanul n-a ramas netaxat, pe internet carcotasele nascocind glume noi cu grasani si comentarii acide la adresa "vacarului" argentinian. N-a uitat nimeni de kilogramele in plus pe care le-a prezentat la CFR Cluj. "Christian e asa de gras incat la cinema toata lumea din sala sta in jurul lui". "Christian e asa de gras incat poti sa faci jogging pe langa el". "E atat de gras incat un satelit poate sa orbiteze in jurul lui". Mai mult, argentinianul e "felicitat" de catre romancele serioase, pentru ca le-a facut un serviciu ridicand tariful prostituatelor din Cluj


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.