"Sunt foarte suparat ca s-a rupt din nou si imi pare rau ca l-am fortat. Va lipsi probabil o luna", a spus antrenorul gruparii galetene, Petre Grigoras, care nu se va putea baza in partida cu FC Timisoara nici pe serviciile lui Gado si Cojoc, fotbalisti care se recupereaza dupa niste accidentari mai vechi.

Gabriel Paraschiv a suferit o ruptura la coapsa piciorului stang in minutul 13 al meciului cu Steaua din etapa a 11-a. La sfaturile staff-ului medical, mijlocasul s-a dus la Belgrad pentru a-si trata leziunea, la aceeasi clinica la care a fost si un alt fotbalist galatean, Cristi Sarghi.

Dupa 4 zile, timp in care a efectuat tratamentul adecvat accidentarii, Paraschiv a facut un RMN care a relevat ca leziunea se vindecase. Fotbalistul a revenit la Galati, unde a mai facut un RMN in urma caruia nu a fost detectata nicio leziune a coapsei. Gabriel Paraschiv s-a pregatit normal alaturi de colegii lui la antrenamentul de luni, iar marti, la antrenamentul de dupa-amiaza, accidentarea a recidivat.