"Le-am zis jucatorilor sa nu mai vorbeasca cu MM, ca ii instiga. Pai, MM Stoica nu e nimic la Urziceni, nu are nici drept de semnatura. Ia intrebati-l! El face asa ca stie ca nu mai vine la Steaua. Pe el l-am tinut la Steaua ca prieten, ca de altceva nu aveam nevoie de el. Are o dusmanie cum nu exista pe lume. Dar si eu i-am taiat capul din poza echipei din sala de mese. Am luat un cutit si o furculita si i le-am bagat in cap, i-am taiat fata, iar toti jucatorii Stelei au ras", a declarat Gigi Becali la Telesport.

Patronul echipei din Ghencea a mai spus ca Mihai Stoica nu se poate compara cu Valeriu Argaseala, cel mai mare merit al fostului manager din Ghencea fiind acela ca l-a adus la club pe actualul presedinte: "Ce a facut MM bun la Steaua a fost ca i-a adus pe Ochirosii si pe Nicolita. Si l-a mai adus si pe Thereau si am luat trei milioane pe el. Este baiat destept, e adevarat, dar cel mai mare merit al lui este ca l-a adus pe Argaseala. Jur! Asta e cel mai mare merit, pentru ca fara Argaseala sunt mort, distrus, la pamant. Argaseala conduce clubul".

Patronul Stelei, Gigi Becli, a mai declarat ca gruparea din Ghencea nu are nicio datorie financiara fata de fundasul Mihaita Nesu si a precizat ca acesta este influentat de Mihai Stoica, spunand despre fostul manager stelist ca este "obsedat" de formatia ros-albastra.

Reactiile lui Gigi Becali au venit dupa ce Mihaita Nesu a afirmat ca nu si-a incasat banii pe care Steaua ii datora pentru ca a ajutat echipa sa se califice in grupele Ligii Campionilor. Mai mult, fotbalistul lui Utrecht s-a oferit, ironic, sa plateasca din banii lui datoriile patronului Gigi Becali.